Sari la conținut

A început Congresul Naţional de Salsa la Braşov

a-inceput-congresul-national-de-salsa-la-brasov

Până în 22 ianuarie 2017, iubitorii de salsa se reunesc la Braşov, la cea de-a 10-a ediţie a Congresului Naţional de Salsa.

Congresul care are loc la Centrul de Evenimente Lux Divina, însumează prezentarea şcolilor din ţară, promovarea instructorilor de salsa  şi spectacole de dans împărţite pe patru seri, susţinute de cei mai talentaţi performeri români.

A 10-a ediţie se desfăşoară în locaţia aleasă în Braşov, Lux Divina (Strada 13 Decembrie, nr. 96), în 4 săli de workshop-uri şi 3 săli pentru party – una pentru iubitorii de Salsa condimentată cu Bachata, una pentru pasionaţii de Bachata piperată cu Salsa şi o sală pentru cei atraşi de Kizomba.

În serile evenimentului, pe lângă spectacolele antrenante, vor fi şi concursuri de dans, iar concertele susţinute de trupele de salsa invitate, orchestra Mercadonegro - numiţi şi ambasadorii ritmurilor latino în lume şi trupa Tumbaito alături de solistul Alberto Caicedo, vor da un farmec aparte petrecerilor.

Congresul Naţional de Salsa a pregătit 4 seri de party, 3 seri de show-uri, 2 zile de workshop-uri cu instructorii de salsa din Romania, 2 concerte de excepţie cu Orquesta Mercadonegro şi Tumbaito & Alberto Caicedo, concursuri cu premii interesante şi multe alte surprize. Pentru ca toţi cei prezenţi să se bucure de experienţa Congresului Naţional de Salsa cât mai mult, CNS s-a organizat riguros pentru a oferi cât mai multă distracţie şi amuzament pe ringul de dans. La ediţia a 10-a a Congresului Naţional de Salsa cei prezenţi vor dansa şi vor petrece cu siguranţă până după 7 dimineaţa!


   Programul detaliat al evenimentului se află pe site-ul Congresului Naţional de Salsa: nationalsalsacongress.ro

Comentarii

Ultimă oră