Sari la conținut

A dat lovitura! Câţi bani trebuie să primească Carmen Cartaş

a-dat-lovitura-cati-bani-trebuie-sa-primeasca-carmen-cartas

Săptămâna trecută, a avut loc ultimul Consiliu de Administraţie al Federaţiei Române de Handbal. Cei 15 membri au analizat cele mai grele speţe din această toamnă.

Printre ele s-a aflat şi cazul handbalistei Carmen Florentina Cartaş, transferată în vară la Corona Braşov de la Cetate Deva.

Cartaş a depus memoriu, a câştigat, după care Deva a atacat la Apel, unde a pierdut. În urma hotărârii, fosta echipă trebuie să-i vireze handbalistei până pe 20 ianuarie nu mai puţin de 39.900 lei, adică puţin peste 9.000 de euro.

Iată decizia:

In legatura cu Apelul introdus de catre CSM Cetate Deva impotriva Hotararii Comisiei de Memorii nr. 142/02.10.’15 ( Cartas Florentina), dupa studierea documentelor solicitate  in sedinta precedenta, membrii CA au hotarat urmatoarele :

  1. Se mentine Hotararea Comisiei de Memorii nr. 142/02.10.’15 si anume obligarea CSM Cetate Deva la plata catre sportiva a sumei de 39.900 lei, repezentand drepturi financiare restante.Termen de plata 20.01.’16
  2. Obliga CSM Cetate Deva  sa achite sportivei suma de 1.000 lei, reprezentand Taxa de procedura. Termen de plata 20.01.’16, neplata acesteia pana la termenul fixat atrage dupa sine ridicarea dreptului de a organiza jocuri oficiale pe teren propriu.

Comentarii

Ultimă oră