Sari la conținut

60 de cupluri din Braşov vor sărbători în cadru festiv, „Nunta de aur”

60-de-cupluri-din-brasov-vor-sarbatori-in-cadru-festiv-nunta-de-aur

Serviciul Public Comunitar Local de Evidenţă a Persoanelor (SPCLEP) Braşov, în parteneriat cu Agenţia Metropolitană pentru Dezvoltare Durabilă Braşov, organizează sărbătorirea festivă a familiilor braşovene care au împlinit peste 50 de ani de căsătorie neîntreruptă, în cadrul evenimentului „Nunta de Aur”, care a ajuns la cea de-a 18 ediţie.

Potrivit reprezentanţilor serviciului, pentru ediţia din acest an, s-au înscris deja 60 de familii, însă lista rămâne deschisă.

„Familiile braşovene care au împlinit peste 50 de ani de căsătorie neîntreruptă şi care nu au fost sărbătorite la ediţiile anterioare şi care nu sunt înscrise pentru ediţia din acest an, pot depune cererile de participare la Starea Civilă – camera 25, intrarea spre «Casa Căsătoriilor», depunând xerocopii după actele de identitate şi după certificatul de căsătorie, în programul de lucru cuprins în intervalul 08.30 – 13.00”, a anunţat directorul SPCLEP, George Roşca.

Evenimentul se va desfăşura la restaurantul Aro Palace - Sala mare („Ball Room”), în data de 20 decembrie 2018, cu începere de la ora 15.00.

Comentarii

Ultimă oră