Sari la conținut

5 zodii cu care să nu intri niciodată într-o ceartă

5-zodii-cu-care-sa-nu-intri-niciodata-intro-cearta

Toleranta si dorinta de a rezolva amiabil problemele sunt doua calitati de care nu toate zodiile se bucura. In general, zodiile care sunt puse pe cearta sunt fie cele care au un ego prea mare, fie cele care sufera de incapatanare cronica si nu pot fi niciodata convinse ca se poate si altfel. Asadar, cu unele semne trebuie sa fii atenta si sa calci ca pe oua, altfel s-ar putea sa ai surprize neplacute.


1. Scorpion

Scorpionul nu are o reputatie prea stralucita in ceea ce priveste toleranta pe care o manifesta. Se stie despre nativ ca, in momentul cand este ranit sau intra intr-o disputa cu cineva, imediat isi indreapta acul veninos spre cealalta persoana si ataca fara mila. Dintre toate zodiile, Scorpionul este cea mai razbunatoare si nu uita usor, deci iertarea este foarte greu de obtinut. Fiind un semn de apa, nativul este totodata si foarte emotional, ceea ce inseamna ca nu vei reusi sa il imbunezi daca folosesti argumente logice. Scorpionul este gelos, posesiv si uneori de-a dreptul exagerat de suspicios in privinta celorlalti. Are niste fatete intunecate ale personalitatii pe care ajungi sa i le vezi abia cand ii castigi increderea (niciodata totala, in orice caz). Conflictul interior care il macina pe Scorpion adesea ajung sa se manifeste si la suprafata, cauzand tensiuni intre el si persoanele din jur, din care nativul trebuie musai sa iasa "castigator", daca poate fi cu adevarat vorba de un castig atunci cand are loc o cearta.

2. Taur

Cand vine vorba de cearta la zodii, Taurul este campion la castigarea disputelor, nu pentru ca ar avea dreptate, ci pentru ca este atat de incapatanat, incat ceilalti ajung sa ridice din umeri descurajati si sa o lase balta. Partea buna este ca nativul are totusi o rabdare de admirat si nu se aprinde usor, ci trebuie sa il iriti enorm ca sa reactioneze. Daca ai reusit sa faci aceasta zodie lenesa sa reactioneze, nu te astepta sa obtii o schimbare dupa cearta. Taurii nu se urnesc din loc indiferent cat de mult te-ai chinui tu sa le arati o cale mai buna. Nu te-ai astepta ca o zodie de pamant sa fie razbunatoare, nu? Ei bine, afla ca Taurul are tendinta de a se "revansa", asa ca cel mai bine ar fi sa nu te certi cu el si sa incercati sa rezolvati problema amiabil.

 Vezi mai multe pe Divahair.ro.

Comentarii

Ultimă oră