Sari la conținut
45-de-evenimente-intrun-an-la-litere

Facultatea de Litere, la bilanţ. De fapt, o expoziţie retrospectivă a evenimentelor pe care profesorii, împreună cu studenţii, le-au organizat pe parcursul anul 2013.
45 de afişe „împodobesc” holul parterului Corpului T, spaţiul în care se desfăşoară cursurile Facultăţii de Litere. Ele alcătuiesc expoziţia evenimentelor organizate de colectivul de aici pe tot parcursul acestui an, o expoziţie realizată pentru al doilea an consecutiv.  
„Este o retrospectivă a tuturor evenimentelor culturale, academice, artistice, pe care Facultatea de Litere le-a organizat pentru studenţii ei şi pentru oraşul Braşov, în anul 2013. Sunt evenimente care se desfăşoară cu o frecvenţă săptămânală şi ele întreţin atmosfera de creativitate în jurul facultăţii noastre şi în oraş. Dar sunt evenimente care se disting. Un astfel de eveniment special a fost Bienala Europeană de Poezie, organizat în cadrul proiectului „Excelenţă culturală academică braşoveană”, finanţat de municipalitate”  a spus conf.univ.dr. Adrian Lăcătuş (foto), decanul Facultăţii de Litere.  Implicaţi în aceste evenimente au fost şi studenţii.

Comentarii

Ultimă oră