Sari la conținut

300 de locuri de muncă la cules de zmeură în Portugalia

300-de-locuri-de-munca-la-cules-de-zmeura-in-portugalia

Se caută 300 de români care să fie angajaţi în Portugalia, la cules de zmeură. Cei selectaţi vor fi plătiţi cu salariul de 600 de euro brut pe lună. Mai mult, angajatorii le împrumută doritorilor banii de drum, până la primul salariu.


    300 locuri de muncă în domeniul agricol – recoltare zmeură, sunt vacante în Portugalia, prin intermediul Reţelei EURES. Durata contractului este de aproximativ 3 luni, cu posibilitate de integrare permanentă în cadrul companiei.

Timpul de lucru este de 40 de ore/săptămână, cu posibilitatea ca, în timpul campaniei, în funcţie de producţie, să se efectueze ore suplimentare.

Sunt căutate persoane fără cazier, apte pentru munca la câmp, avantaj având persoanele cu experienţă în agricultură/ experienţă în recoltarea zmeurei sau în munca în sere. Avantaj vor avea şi cei care cunosc limba engleză sau spaniolă, la nivel de bază.

Selecţia persoanelor interesate se va face în 25 şi 26 ianuarie 2017, la Târgovişte, judeţul Dâmboviţa, iar data estimată de angajare este sfârşitul lunii februarie/începutul lunii martie 2017.

Angajatorul asigură cazare contra cost – 1 euro/zi. De asemenea, angajatorul oferă plata în avans a drumului până în Portugalia, urmând ca aceasta să se deducă din primele salarii. Angajatorul asigură şi călătoria înapoi acasă, în cazul în care angajatul rămâne până la sfârşitul campaniei.

Salariul de bază pentru culegătorii de zmeură care au 40 de ore lucrate, în 5 zile lucrătoare este de 618,33 euro/brut/lună. Salariul pentru culegătorii de zmeură cu ore suplimentare (48 de ore săptămâna de lucru, 6 zile lucrătoare) este de 718,33 euro/brut/lună. Salariul pentru şefii de echipă este de minimum 691.71 euro/brut/lună şi maximum 1.227 euro/brut/lună.


   „Persoanele care corespund cerinţelor posturilor oferite, trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul agenţiei judeţene pentru ocuparea forţei de muncă în a cărei rază teritorială au domiciliul sau reşedinţa, pentru a fi înregistrate în baza de date pentru munca în străinătate. Înregistrarea se realizează pe baza unui CV în format Europass, redactat în limba română şi a copiei de pe CI/BI.

Persoanele interesate pot obţine informaţii suplimentare la sediul AJOFM Braşov, strada Lungă, nr.1A ori telefonic la numerele: 0268.416879, 0268.411960, int.102 sau pe e-mail la adresa bv_eures@bv.anofm.ro”, au precizat reprezentanţii Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Braşov.

Comentarii

Ultimă oră