Sari la conținut

280 de rable au fost ridicate de pe domeniul public de la începutul anului și până acum

280-de-rable-au-fost-ridicate-de-pe-domeniul-public-de-la-inceputul-anului-si-pana-acum

280 de rable au fost ridicate de pe domeniul public de la începutul anului și până acum


Poliția locală și inspectorii primăriei au identificat, în primele nouă luni din 2021, pe domeniul public al municipiului, 333 de mașini abandonate. Identificarea s-a făcut atât de către polițiștii locali din teren, cât și în urma sesizărilor venite de la cetățeni, în scris sau prin intermediul dispeceratului Poliției Locale.

În urma notificărilor emise de primărie și Poliția Locală, 158 de proprietari ai acestor mașini le-au ridicat prin mijloace proprii de pe domeniul public, iar 122 dintre caroseriile vechi și vehiculele nefuncționale, «uitate» de proprietari pe domeniul public, au luat drumul cimitirului auto în urma intervenției firmei care efectuează, pentru municipalitate, serviciul de ridicare a mașinilor abandonate pe domeniul public.


În acest moment sunt în lucru 53 de dosare aflate în diferite etape procedurale pentru identificarea proprietarilor și somarea acestora în vederea ridicării vehiculelor abandonate pe domeniul public. Rablele au fost abandonate pe trotuare, pe străzi, pe locuri de parcare deținute legal de alte persoane, pe zone verzi sau chiar în locuri unde oprirea sau staționarea sunt interzise.


Poliţia Locală Brașov continuă activitatea de ridicare a autovehiculelor abandonate sau fără stăpân, iar cetățenii care constată existența unor astfel de vehicule pot face sesizări la numărul de telefon 0268.954 sau, în scris, la adresa de mail dispecerat@politialocalabrasov.ro.

Comentarii

Ultimă oră