27 de companii din China, care activează în domeniul agriculturii, industriei de procesare a produselor agricole, industria constructoare de maşini, companii de construcţii civile şi infrastructură, turism, ştiinţă şi tehnologie se află astăzi, la Braşov pentru a căuta noi parteneri de afaceri.

 „2017 Hunan – Romania Business Forum & Enterprise Matchmaking Conference” („Forumul de Afaceri România-China”) este un eveniment organizat de Camera de Comerţ şi Industrie şi are ca scop consolidarea parteneriatului economic bilateral.

   Companiile chineze împreuna cu companiile româneşti vor avea ocazia de a identifica oportunităţi de colaborare, iar între judeţul Braşov şi provincia Hunan va fi semnat un acord de cooperare.

  Delegaţia chineză este condusă de guvernatorul provinciei Hunan, Xu Dajhe.

   Evenimentul se desfăşoară la centrul de conferinţe Ana Hotels Sport din Poiana Braşov, luni, 10 iulie 2017, începând cu ora 9.30.

   Provincia Hunan este situată în zona centrală a Republicii Populare Chineze, are o populaţie de 73 milioane de locuitori şi este una dintre cele mai dezvoltate provincii din China, 125 din primele 500 de companii din lume aflându-se aici.