Sari la conținut

25.000 de participanți la LollyBoom 2018 ediția Brașov

25000-de-participanti-la-lollyboom-2018-editia-brasov

În perioada 14 – 16 s-a desfășurat cel mai mare festival al familiei din România, LollyBoom, în Parcul Noua din Brașov. În cele trei zile de festival peste 25.000 de brașoveni s-au bucurat de spectacole la scenă, ateliere creative pentru copii, adulți și diverse activități în zona parcului.

Scopul evenimentului a fost de a petrece timp de calitate alături de cei dragi, în natură, accesul în cadrul festivalului fiind gratuit.

Înscrierile în cadrul atelierelor s-au realizat online, astfel majoritatea locurilor s-au ocupat până în prima zi de festival. Au existat 1500 de înscrieri unice, copiii având oportunitatea de a participa la mai multe ateliere creative, gândite pentru a se juca, a învăța, a deprinde noi cunoștințe, a se dezvolta sau a-și crește încrederea în forțele proprii.

Cele mai căutate ateliere au fost cele de la Relax Kids România unde copiii se relaxau sau se redescopereau pe sine după o metodă unică în 7 pași. Tot la mare căutare au fost și atelierele de expoziții călătoare, despre lumea animalelor cu Zoo Brașov, pictură pe figurine 3D, pe lemn, lecții de engleză, germană, robotică unde au învățat principiile matematicii, fizicii și chimiei cu Deutsch Mit Musik Brașov și Inventicum Bricks.

Totodată entuziasmul copiilor s-a îndreptat spre ateliere de traforaj, quilling, tainele bucătăriei, a design-ului vestimentar, cursuri de gimnastică pentru o bună dezvoltare a celor mai mici dintre festivalieri cu BeBe Rostogol Brașov sau lecții de prim-ajutor cu cei de la Crucea Roșie

Ofta Center Brașov a susținut ateliere prin care ofereau consultații gratuite pentru toate vârstele.

Spectacolele la scenă au adunat un număr impresionant de participanți datorită celor peste 50 de reprezentații artistice. Spectacole de magie cu magicianul Cristian Gună de la Fantasmagia, piese cunoscute de teatru, spectacol folcloric sau recitaluri ale artiștilor locali. Comunitatea brașoveană a cântat și dansat împreună cu Andrei Lăzăroiu Band și a participat la diverse concursuri.

Atracțiile prinicipale au fost și decoruile din zona parcului, animațiile stradale, mimi, clovni, oameni pe picioroange, statui vivante, personaje din povești și desene, tobogane, demonstrații cu JetSurf pe Lacul Noua, robotul Optimus Prime din Transformers sau jonglerii cu foc.

Evenimentul a fost un proiect marca The Dwarfs cu sprijinul Primăriei Municipiului Brașov și a partenerilor.

Comentarii

Ultimă oră