Sari la conținut
2-milioane-de-treceri-prin-turnichete

Au fost aproape 2 milioane de treceri prin turnichete de la începutul sezonului şi până în prezent, spun reprezentanţii municipalităţii.

Având în vedere starea foarte bună a pârtiilor, se estimează că şi în acest an se va depăşi numărul de 2 milioane de treceri, după ce în sezonul 2016-2017 au fost peste 2,1 milioane.

În ultimul week-end au fost 90.651 de treceri  prin turnichete. Ziua cu cele mai multe treceri a fost sâmbătă, când au fost 31.776 de treceri.

În acest moment se schiază în condiţii bune pe întreg domeniul schiabil, toate pârtiile fiind deschise, cu excepţia câtorva secţiuni închise din cauza lipsei zăpezii. Stratul de zăpadă pe pârtii este de 90-110 de cm.

Luni au fost funcţionale următoarele instalaţii pe cablu: telecabinele Capra Neagră, telegondola, telescaunele Ruia şi Lupului, teleschiurile Bradul şi Stadion si covorul rulant de pe pârtia Bradul.

Starea vremii a fost excelentă, cu cerul parţial senin. În perioada 5-9 martie pe pârtia Subteleferic se vor desfăşura Campionatele Naţionale de Schi pentru Seniori. În aceste condiţii pârtia Subteleferic este complet restricţionată accesului turiştilor.

Ieşirea din pârtia Sulinar se poate face atât către pârtia Bradul pe varianta clasică, cât şi către staţia inferioară de telegondolă prin Zidul Mic şi porţiunea inferioară a Drumului Roşu.

Ieşirea din partia Drumul Roşu spre telegondola se poate face atât pe varianta 3D cu ieşire în Drumul Albastru, cât şi pe varianta 3E.

Detalii aici:

https://youtu.be/k0KdK9lntsM

Comentarii

Ultimă oră