În jur de 1500 de studenţi care au vize de flotant şi care sunt cazaţi în căminele studenţeşti braşovene sunt aşteptaţi să îşi exprime votul pe listele suplimentare, potrivit preşedintelui Biroului Electoral Judeţean, Elena Hach. Aceştia pot vota în secţiile de votare din complexul Memorandului. Sistemul informaţional prin care persoanele cu viză de flotant care vor să voteze de pe listele permanente trebuie să fie trecute pe listele suplimentare s-a blocat la Biroul Electoral Judeţean Braşov, din cauza numărului mare de oameni care solicită acest lucru. Însă situaţia a fost remediată, după ce BEJ a mai primit în plus încă trei telefoane mobile pe lângă cele trei telefoane mobile şi patru telefoane fixe existente.
Biroul Electoral Judeţean Braşov nu a înregistrat duminică până la ora 15.00 nicio sesizare scrisă, a declarat preşedinta BEJ, procurorul Elena Hach.

"Sunt mici incidente legate de fluxul de informaţii dar care au fost rezolvate în proporţie de 80%. Am mai primit telefoane mobile, în prezent la BEJ existând şapte telefoane mobile şi patru telefoane fixe. Au mai venit 10 angajaţi ai Prefecturii care fac parte din Comisia tehnică pentru alegeri, cinci de la Direcţia de Statistică şi 15 din Biroul Electoral Judeţean care muncesc pentru tot judeţul în ceea ce priveşte întocmirea corectă a listelor electorale suplimentare, aşa încât vom gestiona în totalitate toate problemele care apar", a spus preşedinta BEJ.