Sari la conținut
15-utilaje-pregatite-pentru-deszapezire

Primăria Brașov a pregătit, pentru ninsoarea anunţată de meteorologi, 15 utilaje de intervenţie şi 1.800 de tone de material antiderapant. Din totalul de 15 utilaje, Vectra asigură 10, iar Eurostrada 5, iar din totalul stocului de material antiderapant, 1.000 de tone sunt în depozitul Vectra, şi 800 de tone în cel al Eurostrada.

În cazul în care este necesară intervenţia echipelor de deszăpezire, prioritate o vor avea drumul Poienii şi Poiana Braşov (zone pentru care există utilaje dedicate), pasajele şi podurile din Braşov, strada Constantin Dobrogeanu Gherea şi străzile cu pantă mare şi trafic intens, precum şi traseele liniilor de transport în comun, şi principalele căi de acces către spitale şi instituţii publice. Abia după asigurarea acestor priorităţi, se va intra în cartiere.

În caz de necesitate, cetăţenii pot solicita intervenţia echipelor de deszăpezire la telefoanele 0268.708.062 (Vectra) şi 0268.311.310 (Eurostrada). Eurostrada răspunde de cartierele Stupini, Bartolomeu, Tractorul, Craiter şi Triaj, Iar Vectra de restul municipiului şi Poiana Braşov. Responsabilitatea pentru deszăpezirea tronsoanelor de ocolitoare revine Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale.

Comentarii

Ultimă oră