Sari la conținut
15-plangeri-penale-pentru-constructii-ilegale

15 plângeri penale au fost înaintate în acest an de Poliția Locală către Parchetul de pe lângă Judecătoria Brașov, prin Serviciul Inspecție – Control și Disciplina în Construcții. Agenții au luat aceste măsuri în urma verificărilor din teren a celor peste 30 de șantiere din cele 76 inventariate pe raza municipiului Brașov.

Din cele 15 firme de construcții care s-au ales cu plângeri penale, 11 executau lucrări fără autorizație, trei și-au continuat nestingherite activitatea, deși polițiștii locali de la S.I.C. au dispus oprirea lucrărilor, iar o altă societate de construcții a fost depistată că nu respecta prevederile din autorizație.

Cartierul Tractorul, strada Griviței și strada Mihail Kogalniceanu sunt doar câteva dintre locațiile unde au fost descoperite abateri de la legistație.

În plus, polițiștii locali cu atribuții pe disciplina în construcții au formulat alte 17 acțiuni în instanță, în vederea desființării unor lucrări executate de firme sau persoane fizice, fără autorizație sau care nu au respectat condițiile impuse prin autorizație.

Comentarii

Ultimă oră