Sari la conținut

15 echipe se vor lupta în tehnologii inovatoare la Brașov

15-echipe-se-vor-lupta-in-tehnologii-inovatoare-la-brasov

Acceleratorul de startup-uri ALT Start va găzdui în perioada 8-13 iunie 15 echipe care vor să îşi transforme o idee creativă într-un business de succes. Programul presupune şase zile intense de training şi mentorat prin care participanţii pot pune bazele unei afaceri cu focus pe tehnologie.

Participaţii s-au putut înscrie prin completarea unui formular pe site-ul ALT Start, iar selecţia a fost făcută de o comisie formată din mentori care sunt implicaţi în mod activ în ALT Start. Ideile care au trecut mai departe sunt din zona de IT şi industrii creative, unele dintre ele figurând sub formă de servicii, în timp ce altele au potenţial să devină produse, scrie bizbrasov.ro.
În ceea ce priveşte mixul de echipe, media de vârstă este de peste 25 de ani, iar pregătirea participanţilor este extrem de diversă – de la Automatică, Tehnologia Informaţiei, Marketing şi până la Design Industrial şi Project Management. Asociaţia Cluster pentru Inovare şi Tehnologie – Alt BRASOV, organizatorul evenimentului, a fost înfiinţată în 2013 şi are ca principal obiectiv promovarea şi susţinerea industriilor inovatoare, cu un accent deosebit pe încurajarea şi dezvoltarea de startup-uri.

Comentarii

Ultimă oră