Sari la conținut
100000-de-lei-pentru-20-de-toalete-ecologice

Mai multe parcuri şi zone de agrement din Braşov vor fi dotate în perioada următoare cu toalete ecologice, procedura de achiziţie a acestora fiind încheiată zilele trecute de Primăria Braşov.

La licitaţie s-a prezentat o singură firmă, care a şi obţinut contractul, în valoare de 100.000 de lei, care este valabil până la sfârşitul anului.

Astfel, în municipiul Braşov se vor instala 20 de toalete ecologice, în Parcul Tractorul, Parcul Trandafirilor, Parcul Ursul, Scuar Berzei, Parcul din Livada Poştei, Parcul din Centrul Civic şi zona de agrement de la Lacul Noua, precum şi în Poiana Braşov.

Fiecare va avea un rezervor cu o capacitate de 200 de litri, sistem pentru igienizarea mâinilor, scaun de toaletă cu capac rabatabil, pisoar, podea antiderapantă, dar şi sisteme de aerisire şi luminare naturală, precum şi de închidere şi deschidere a uşilor cu semnalizare a ocupării.

În plus, cele 20 de toalete vor trebui să fie spălate în fiecare zi, dotate cu o soluţie biodegradabilă parfumată, care descompune şi macerează dejecţiile, dar şi cu hârtie igienică.

Modul în care se este respectat acest contract va fi urmărit de Serviciului de întreţinere a spaţiilor verzi, din cadrul Primăriei.

Comentarii

Ultimă oră