Sari la conținut

10.000 de motociclişti îşi dau întâlnire la Predeal

Peste 10.000 de motociclişti sunt aşteptaţi la sfârşitul acestei săptămâni la Predeal, la Festivalul East European Motor Show. Aflată la a doua ediţie, manifestarea programată în perioada 23-25 iulie este organizată de Asociaţia Culturală Euro Est Alternativ (ACEEA), cu sprijinul Primăriei şi al Consiliului Local Predeal, în parteneriat cu Agenţia Metropolitană Braşov.
Invitaţi din 12 ţări. Astfel, pe Platoul "Trei Brazi" îşi vor tura motoarele bikeri din 12 ţări, precum Germania, Austria, Olanda, Belgia, Anglia, Bulgaria, Elveţia, Scoţia, Slovenia, Ucraina, Cehia şi România. Parada motocicliştilor este programată pentru data de 24 iulie, cu începere de la orele 11.00, pe traseul Platoul "Trei Brazi" – Piaţa Gării Predeal – Platoul "Trei Brazi".
Vine Kevin Carmichael! Invitatul special al ediţiei din 2010 este multiplul campion european (1997 – 2002) şi Campion Mondial (2004 Texas America) de Stunt Riding (cascadorii moto), renumitul Kevin Carmichael. Celebrul alergător va oferi în a doua zi a festivalului, sâmbătă, începând cu orele 12.00, un spectacol unic, inedit şi fascinant pentru toţi cei ce vor fi prezenţi în Piaţa Gării din Predeal în acel moment. Intrarea este liberă la acest show live. Kevin Carmichael a promis că va realiza câteva cascadorii pe motocicleta sa "tunată", care vor ţine publicul cu „sufletul la gură”.
Distracţie la maxim! Urmând reţeta de succes a ediţiei precedente, organizatorii au hotărât ca şi anul acesta să ofere pasionaţilor de motociclete numeroase momente ”incendiare”, pe tot parcursul festivalulului. Sunt programate 18 concerte live, cu trupe de muzică rock, unul extraordinar fiind susţinut de formaţia Cargo. De asemenea, vor avea loc non-stop petreceri cu muzică house, disco şi techno, iar în fiecare seară se poate participa la Striptease Show. La acestea se adaugă concursul de motoare modificate manual, Miss Motor Show Predeal 2010, Gastro Show sau Wine Tasting, Body Painting sau concursul de băut bere. Zona de divertisment se întinde pe circa 2.000 mp.  Pentru toate cele trei zile de show spectatorii vor plăti 30 de lei. Este bine de ştiut că, în perioada menţionată, accesul autoturismelor în zona festivalului va fi interzis.

Comentarii

Ultimă oră