Sari la conținut

100 de burse gratuite pentru cursuri de formare în competențe digitale & IT, oferite elevilor și studenților brașoveni

100-de-burse-gratuite-pentru-cursuri-de-formare-in-competente-digitale-it-oferite-elevilor-si-studentilor-brasoveni

100 de burse gratuite pentru cursuri de formare în competențe digitale & IT, oferite elevilor și studenților brașoveni. Înscrierile pentru bursele acordate în programul național Generația Tech Digital Nation AU INCEPUT. Locurile subvenționate sunt destinate tinerilor, dar și adulților aflați în căutare de formare, specializare și chiar reconversie profesională în domenii cheie din IT.


Bursele Generația Tech oferă formare și specializare gratuită în Competențe digitale, Digital marketing, Dezvoltare web - nivel începător sau intermediar, Java și FullStack Javascript. Cursurile sunt intensive, durează 4 luni, se desfășoară exclusiv online, după un program flexibil, și sunt susținute de mentori români practicieni în companii IT de renume. Cursurile Generația Tech încep pe 15 septembrie 2021, iar pe plan național sunt disponibile peste 1.000 de locuri cu bursă, gratuite pentru cursanți, Brașovul este primul care lansează aceste burse.

"Dragi tineri brașoveni, mă bucur că Brașovul este partener în cadrul proiectului Generația Tech, proiect care este despre dezvoltarea de competențe digitale, competențe cerute la ora actuală pe piața muncii, cum ar fi: programare web sau web design. Cursurile desfășurate în cadrul proiectului Generația Tech sunt acum deschise pentru înscrieri, iar noi oferim tinerilor din zona metropolitană Brașov, 100 de burse care acoperă integral valoarea acestor cursuri. Înscrieți-vă pe site-ul GeneratiaTech" a precizat primarul Allen Coliban.

Comentarii

Ultimă oră