Sari la conținut

10 tipuri de femei cu care bărbatii nu vor să se însoare

10-tipuri-de-femei-cu-care-barbatii-nu-vor-sa-se-insoare
  1. Femeia geloasă şi posesivă. Da, un pic de gelozie nu strică niciunei relaţii şi orice bărbat va fi mândru să vadă cum femeia vieţii sale îl apără ca o leoaică de avansurile celorlalte fete. Dacă îl supui totuși constant unui interogatoriu chinuitor şi consideri că orice mică întârziere este echivalentă cu o aventură pe care ţi-o ascunde, este posibil să te situezi în tipurile de femei pe care va evita să le prezinte mamei, darămite să le conducă în faţa altarului!

  2. Femeia mult prea misterioasă. Și misterul este o componentă a unui flirt fierbinte şi cu siguranţă îl atrage către tine ca un magnet pe bărbatul pe care îl iubești  Dacă după câteva luni de relaţie nu are nici cea mai vagă idee despre viaţa, familia şi visurile tale, nu se va grăbi să îţi pună mult doritul inel pe deget!

  3. Femeia sufocantă. Un alt tip de femeie pe care bărbaţii cu gânduri de însurătoare îl evită este femeia sufocantă. Nici nu a ajuns bine acasă de la birou că i te-ai şi urcat în braţe, implorându-l să îţi povestească tot ce a făcut şi amintindu-i cât de singură te-ai simţit fără el? Îl iubeşti, aşa că e normal ca absenţa lui să doară, dar dacă din momentul în care l-ai întâlnit ai renunţat la orice visuri şi planuri, îl vei face să se simtă flatat şi... cam atât. Bărbaţii îşi doresc o femeie care să aibă o viaţă împlinită fără ei, pentru că le strecoară în suflet teama că ar putea-o pierde. Iar dacă ai întâlnit tipi care se dau în vânt doar după fetiţe neajutorate, inocente, nici nu merită să iei în considerare ideea unui mariaj.

  4. Femeia mult prea autoritară. La capătul opus faţă de femeia care îşi sufocă iubitul cu atenţia sa, femeia autoritară se comportă adesea ca o profesoară de liceu care corectează tot, de la comportamente la styling şi greşeli gramaticale (fără a fi protagonista unui scenariu sexy). Desigur, bărbaţii apreciază partenerele care îi fac mai buni, dar, dacă viaţa lângă tine îi aminteşte de examenele dure ale facultăţii, te va încadra în categoria „tipuri de femei de care să mă feresc”.

Citește continuarea pe divahair.ro.

Comentarii

Ultimă oră