Sari la conținut

10 percheziții în Brașov și în alte trei județe din țară într-un dosar privind măști contrafăcute

10-perchezitii-in-brasov-si-in-alte-trei-judete-din-tara-intrun-dosar-privind-masti-contrafacute-

10 percheziții domicilare în județul Brașov, și în alte trei județe din țară, dar și în capitală în care se efectuează cercetări cu privire la săvârșirea infracțiunilor de înșelăciune și punerea în circulaţie a unui produs purtând o marcă similară cu o marcă înregistrată.

Potrivit polițiștilor, faptele au legătură cu activitatea de comercializare către o unitate spitalicească desemnată drept spital faza I pentru asistența pacienților testați pozitiv cu virusul SARS-CoV-2 de măști de protecție, ce poartă o marcă înregistrată cunoscută la nivel mondial, produse cu privire la care există indicii temeinice că sunt contrafăcute.

În același timp, se vor pune în aplicare 6 mandate de aducere emise pe numele bănuiților, ce vor fi conduși la sediul unității de poliție în vederea audierii.

La activități participă luptători din cadrul Serviciului pentru Intervenții și Acțiuni Speciale și specialiștii Institutului Național de Criminalistică. De asemenea, la acțiune participă polițiștii inspectoratelor județene de poliție Brașov, Bihor, Maramureș și Timiș.

Comentarii

Ultimă oră