Sari la conținut

10 medalii pentru atleţii români la Campionatele Balcanice de cros

10-medalii-pentru-atletii-romani-la-campionatele-balcanice-de-cros

România a cucerit nu mai puțin de zece medalii, duminică, la Campionatele Balcanice de cros de la Vrbovec (Croația), dintre care două de aur, cinci de argint și trei de bronz.

Medaliile de aur au fost cucerite de Ancuța Bobocel (27 min 42 sec), care a trecut prima linia de sosire în proba individuală a senioarelor, și de echipa de senioare, formată din Ancuța Bobocel (locul 1), Cristina Negru (3), Cristina Ghiță (9) și Adelina Bălțoi (14).

Medaliile de argint au fost obținute la junioare pe echipe (Gabriela Doroftei, Maria Iftenie, Andreea Piscu, Paula Constantin), la juniori pe echipe (Dorin Andrei Rusu, Laviniu Chiș, Cătălin Marian, Ionuț Dumitru), la categoria tineret pe echipe, atât la feminin (Mihaela Petrea, Elena Panaet, Alina Bătilă), cât și la masculin (Cătălin Atănasoaei, Andrei Bărbuț, Andrei Motogna, Florin Popescu), iar România a urcat pe cea de-a doua treaptă a podiumului de premiere și la seniori (Marius Ionescu, Daniel Betej, Marius Bușcă).

Marius Ionescu a ocupat locul al treilea în cursa individuală a seniorilor (31 min 39 sec), cum și Cristina Negru s-a clasat a treia la senioare (27 min 55 sec). O altă medalie de bronz a fost câștigată la juniori de Dorin Andrei Rusu.

Comentarii

Ultimă oră