Sari la conținut

Votaţi-o pe braşoveanca Delia Ducă la Miss Universe 2012!

-votatio-pe-brasoveanca-delia-duca-la-miss-universe-2012

Braşoveanca Delia Ducă care reprezintă România la Miss Universe 2012 se poate califica automat în TOP 16  dacă primeşte cât mai multe voturi, scrie evz.ro. Puteţi vota de maximum 10 ori în 24 de ore, de pe aceeaşi adresă de e-mail, până pe data de 19 decembrie 2012, ora 01.00, ora României! Puteţi vota numai de pe IP-uri localizate în cele 89 de tari participante la Miss Universe 2012 !

La finalul perioadei de votare, fiecare concurenţa va primi punctajul după cum urmează: se va realiza media aritmetica dintre numărul de voturi primite dintr-o ţară şi numărul de IP-uri de pe care s-a votat din ţara respectivă, se va realiza acest calcul pentru fiecare ţară participanta la Miss Universe 2012, astfel, concurenţa va obţine un punctaj din partea fiecărei ţări participante. Se va realiza media aritmetica dintre punctajele obţinute de la fiecare ţară participanta şi numărul de tari participante (89). Acesta va fi punctajul care o va poziţiona în clasamentul pentru obţinerea unui loc în TOP 16 !


Puteţi vota România accesând următorul link: http://www.missuniverse.com/members/profile/652710/year:2012

Reprezentanta României la Miss Universe 2012, Delia Ducă, are 26 de ani, a obţinut diploma de licenţă în informatică, la Universitatea Transilvania din Braşov, Facultatea de Matematică - Informatică şi diploma de master în algoritmi şi produse software, în cadrul aceleiaşi universităţi, ambele cu nota maximă. În 2006 a obţinut titlul de campioană naţională la şah, categoria dezlegări de probleme.

În viitor, Delia Ducă îşi doreşte să devină project manager într-o companie de dezvoltare software şi apoi să-şi deschidă propria afacere în acest domeniu.
 

Concursul Miss Universe va avea loc pe 19 decembrie, la Las Vegas,  88 de finaliste din întreaga lume vor concura pentru cel mai important titlu al frumuseţii.


Comentarii

Ultimă oră