Marti, 26 noiembrie, de la ora 17:00 la Libraria Okian va fi lansat volumul D. Trost, intre realitatea visului si visul ca realiatate, semnat de profesorul Michael Finkenthal si aparut recent la Editura Tracus Arte. Specialist de varf in fizica atomică si eseist cu larga deschidere umanista, Michael Finkenthal oferă in acest volum o interpretare remarcabilă temelor fundamentale ale avangardei literare, recuperind figura lui D. Trost. Cartea va fio prezentata de Rodica Ilie Andrei Bodiu.
 
Miercuri, 27 noiembrie,. de la ora 10:00, la Istitutul de Cercetare, Dezvoltare si Inovare al Universităţii, in Laboratorul 10, va avea loc o noua conferinta a scolii doctorale din domeniul Filologie. Invitatul acestei editii este profesorul clujean Stefan Borbely, important specialist in domeniul Literaturii Comparate, care va sustine conferinta intitulată De la Enkidu la nebunul de curte. Cultura ca histrionism.
 
Tot miercuri, 27 noiembrie,  de la ora 17:00, la Libraria St. O. Iosif, vom lansa cel mai recent volum al lui Stefan Borbely, Civilizatii de sticla. Utopie, distopie, urbanism, aparut anul acesta la Editura Limes. Vor prezenta cartea Adrian Lacatus, Andrei Bodiu si Dan Botezatu.