Sari la conținut

Reduceri de până la 70% în weekendul de deschidere Coresi Shopping Resort

-reduceri-de-pana-la-70-in-weekendul-de-deschidere-coresi-shopping-resort

Cei peste 150.000 de vizitatori așteptați în primul week-end la Coresi Shopping Resort au toate motivele de bucurie. Cel mai mare proiect de regenerare urbană din România și viitorul „Centru al Atracției” pentru brașoveni și întreaga regiune, vine cu zeci de promoții la deschidere. Începând de vineri, 27 martie 2015, vizitatorii care vor trece pragul Coresi Shopping Resort vor fi așteptați cu promoții de nerefuzat, scrie bizbrasov.ro.
Irezistibile dar și creative, ofertele brandurilor care și-au anunțat deja promoțiile, vor da startul la shopping încă din primele ore ale dimineții. GENIUS STORE LAB își va recompensa primii 100 de clienți cu un tricou gratis, în vreme ce OPTIBLU va oferi 25% primilor 100 de clienți. Într-o lună a femeilor, acestea vor primi vouchere în valoare de 50, 100 și 200 de lei la anumite plafoane de cumpărături.
Lista de reduceri continuă, de data aceasta, cu NORIEL care va oferi vouchere cu reduceri de 10% în primele două săptămâni. DM DROGERIE MARKT nu se lasă nici el mai prejos și oferă 15% bonus la toate cumpărăturile în primul weekend dar și baloane personalizate pentru toți clienții magazinului.

Comentarii

Ultimă oră