Sari la conținut

Nexus 6. Cel mai nou smartphone Google, disponibil la precomandă și în România

-nexus-6-cel-mai-nou-smartphone-google-disponibil-la-precomanda-si-in-romania

Nexus 6, cel mai nou smartphone Google, dezvoltat în parteneriat cu Motorola, este disponibil la precomandă în oferta unui magazin online din România, scrie gandul.info. La Quickmobile.ro telefonul poate fi comandat, în versiunea cu capacitate de stocare internă de 32 GB, la preţul de 2.700 de lei. Modelul cu capacitate de stocare de 64 GB nu este disponibil la precomandă în oferta comerciantului. Terminalele comandate vor fi livrate de QuickMobile în luna noiembrie.

Nexus 6 este primul smartphone care rulează cea mai nouă versiune de Android, 5.0 Lollipop. Aceasta aduce, printre altele, un design nou, modern, securitate sporită, autonomie mai ridicată pentru baterii şi o integrare mai bună între dispozitivele bazate pe sistemul de operare mobil dezvoltat de Google.

Nexus 6, produs de Motorola, este un phablet cu ecran Quad HD (rezoluţie2.560 x 1.440 pixeli) cu diagonala de 5,96 inci, mai mare decât cel al iPhone 6 Plus (5,5 inci) şi al Galaxy Note 4 (5,7 inci). Noul terminal dispune de procesor quad-core Snapdragon 805 de 2,7 GHz, 3 GB memorie RAM, capacitate de stocare internă de 64/32 GB, baterie de 3.220 mAh şi cameră de 13 MP cu stabilizare optică a imaginii, la fel ca iPhone 6 Plus.

Smartphone-ul este rezistent la apă, la fel ca Samsung Galaxy S5, dar nu dispune de un cititor de amprentă precum modelul celor de la Samsung.

Comentarii

Ultimă oră