Sari la conținut

Meciul dintre Tyson Fury și Vladimir Klitsckho nu se va mai organiza

-meciul-dintre-tyson-fury-si-vladimir-klitsckho-nu-se-va-mai-organiza

Boxerul britanic Tyson Fury, campionul mondial la categoria grea, versiunile WBA, WBO ş IBO, a anunţat că renunţă la meciul-revanşă cu ucraineanul Vladimir Klitsckho, programat pe 29 octombrie, din cauza unor probleme medicale cu care se confruntă.

"Medicii i-au explicat că starea sa fizică nu-i permite să participe la această revanşă şi că are nevoie de tratament", a precizat staff-ul lui Fury într-un comunicat, fără să dezvăluie, însă, natura accidentări şi nici o eventuală dată la care lupta să fie reprogramată.

Organizată la Manchester, revanşa dintre cei doi pugilişti era foarte aşteptată, după ce Fury (28 ani) l-a învins în mod surprinzător la puncte pe Klitsckho, în noiembrie 2015 la Dortmund (Germania), deposedându-l pe ucrainean de cele trei centuri pe care le deţinea (WBA, WBO şi IBF).

Prevăzut iniţial pe 9 iulie, meciul a fost amânat pentru 29 octombrie, tot din cauza unei accidentări a lui Fury. La mijlocul lunii august, Klitsckho (40 ani) a anunţat că vrea să angajeze o procedură judiciară împotriva britanicului, acuzând anturajul acestuia că vrea să schimbe termenii contractului.

Sursa: www.antena3.ro

Comentarii

Ultimă oră