Sari la conținut

În Dubai se construieşte primul hotel din lume cu propria pădure tropicală

-in-dubai-se-construieste-primul-hotel-din-lume-cu-propria-padure-tropicala

Cunoscut pentru premiere mondiale şi extravaganţă în materie de hoteluri şi atracţii turistice, Dubai construieşte acum primul hotel din lume cu pădure tropicală pentru a reda senzaţia din junglă.

Viitorul complex de 5 stele va fi format din două turnuri gemene de 47 de etaje, iar la baza lor, care fi comună, se va afla pădurea tropicală, care va fi amenajată pe 5 etaje şi o suprafaţă de 7.000 de metri pătraţi. Pe lângă pădure tropicală, hotelul va avea o plajă şi cascade artificiale, o piscină cu valuri, un acvariu imens şi copaci care vor împrospăta aerul, fără să fie umezeală. În plus, hotelul va avea o piscină cu baza transparentă, care va fi construită la etajul 25, suspendată deasupra străzilor din Dubai, şi personal robotizat care să preia bagajele clienţilor.

Hotelul va fi finalizat în 2018, pe o suprafaţă de 13.000 metri pătraţi, după o investiţie de 265 milioane euro. Hotelul va avea 450 de camere, un restaurant, un centru spa, sala de gimnastică şi o piscină pe acoperiş. Totodată, unul dintre turnurile gemene va găzdui 280 de proprietăţi rezidenţiale.

Comentarii

Ultimă oră