Sari la conținut
-floridelux-petale-de-viata

Proiectul www.floridelux.ro a fost iniţiat în anul 2003, fiind prima florărie online în adevăratul sens al cuvântului, având posibilitatea de a comanda şi plăti online.

La început, florăria a funcţionat prin intermediatori, colaborând cu mai multe florării de prestigiu din Bucureşti. Din anul 2005 s-a construit un atelier profesional in-house, gândit pentru a controla mai atent calitatea oferită clienţilor şi a menţine nivelul preţurilor cât mai jos posibil, prin logistica integrată şi eficientă.
Motto-ul nostru este ­„Petale de viaţă” şi prin acesta ne dorim să transmitem faptul că suntem alături de voi, clienţii noştri, în orice moment al vieţii voastre. Suntem acolo pentru fiecare clipă importantă din viaţa voastră, ce merită şi trebuie marcată prin flori.
Petale de viaţă pentru noi reprezintă un tot unitar, o ­paletă completă de servicii şi produse în industria de cadouri şi floristică. Luxul nu este dat de preţul produselor, ci de calitatea lor şi de serviciile noastre.
Noi ne considerăm o ­„altfel” de florărie, un fel de boutique cochet şi primitor în care clientul nostru este prietenul nostru. Suntem o echipă tânară, formată din profesionişti care te va ajuta să alegi cadoul perfect pentru orice ocazie specială din viaţa ta. Te aşteptăm mereu cu un zâmbet cald, într-o atmosferă de poveste.
FlorideLux Braşov îţi oferă la preţuri excelente flori la fir, buchete, aranjamente florale, plante, obiecte decorative şi cadouri.

Dacă te-am convins, te aşteptăm joi la deschiderea primei francize FlorideLux din ţară.
Unde? La sediul florăriei noastre: str. Zizinului nr. 3    
Când? Începând cu ora 17:00
Invitat special: Bart van der Elsken care va susţine un show de floristică în stil olandez
Invitat surpriză: Moş Crăciun
De ce? Pentru a asista la aprinderea unui brad înalt de 6 metri, pentru a bea un pahar de vin fiert alături de noi, echipa ­FlorideLux, şi pentru a-i face o surpriză plăcută copilului tău.

Comentarii

Ultimă oră