Sari la conținut

Crimă în Săptămâna Mare în Gârcini. Un bărbat şi-a sugrumat soţia, după care s-a spânzurat. Motivul: gelozia.

Înainte de a fi omorâtă femeia s-a rugat ore în şir la biserică! Vroia să îşi schimbe religia şi mergea mai des în casa Domnului, dar soţul era convins că de fapt soţia se întâlnea pe ascuns cu un alt bărbat!
O bătea des. Scena de coşmar i-a îngrozit pe vecini şi pe rude dar aceştia spun că se aşteptau la aşa ceva. Rudele povestesc despre viaţa grea pe care o avea femeia din cauza geloziei soţului. „O bătea foarte des, se îmbăta şi o bătea, dar mai nou o bătea şi când era treaz! Tot timpul era scandal, el o tot bănuia că are alt bărbat! Ea tot încerca să scape din mâinile lui! Ştiu eu de câteva ori, sub pretextul că se duce la WC, a fugit să nu mai ia bătaie”, a povestit una dintre surorile victimei.
21 de ani de coşmar. Erau împreună de 21 de ani timp în care femeia a suportat bătăi nenumărate. În ultima perioadă a început să se apropie mai mult de Dumnezeu şi mergea des la biserică. Trupurile celor doi soţi au fost transportate la Serviciul de Medicină Legală Braşov pentru efectuarea necropsiei!
Mai aveau doar un copil. Femeia a fost strangulată cu un batic. Criminalul s-a suit apoi în podul casei şi s-a spânzurat. Cei doi au avut un băiat care a murit în urmă cu cîţiva ani. Soţii mai au o fată de 18 ani care lucrează în străinătate.

Comentarii

Ultimă oră