Sari la conținut

CNADNR a plătit o despăgubire de 1 milion de euro!

-cnadnr-a-platit-o-despagubire-de-1-milion-de-euro

CNADNR a transmis, joi, ca tanara care si-a pierdut o mana intr-un accident de circulatie a primit suma de un milion de euro, despagubire decisa in urma unei hotarari a ICCJ. "Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania SA informeaza ca, astazi, s-a efectuat plata sumei de 4.404.000 lei (echivalent a 1.000.000 euro), catre doamna Ghegeliu Georgiana Elena, aceasta suma reprezentand daune morale, asa cum reiese din dispozitiile Deciziei nr. 1827/11.06.2014 a Inaltei Curti de Casatie si Justitie a Romaniei", se arata intr-un comunicat remis pentru Ziare.com.  Pe 11 iunie, CNADNR a fost obligata de instanta sa plateasca un milion de euro despagubiri unei tinere care a ramas fara o mana in urma unui accident rutier.

Tanara din Constanta a primit suma drept daune morale pentru ca, in urma unui accident rutier, mana i-a fost sectionata de un parapet care nu era bine fixat, Inalta Curte de Casatie si Justitie hotarand ca vina apartine CNADNR.

Tribunalul Bucuresti este cel care a stabilit ca daunele morale sa se ridice la un milion de euro, reprezentand cea mai mare despagubire acordata in Romania.

Comentarii

Ultimă oră