Sari la conținut

Autorităţile austriece au cerut sprijinul procurorilor braşoveni pentru asistenţă judiciară după ce cadavrul unei femei a fost găsit îngropat într-o curte din localitatea covăsneană Biborţeni, iar presupusul autor al crimei este un cetăţean austriac.
Echipe de criminalişti austrieci şi români au mers, azi, în localitatea Biborţeni, unde a fost găsit cadavrul unei femei, îngropat în curtea casei unui localnic.
Potrivit lui Dumitru Ungureanu, purtător de cuvânt al Poliţiei Covasna, poliţia nu fusese sesizată cu privire la dispariţia persoanei respective, neputand preciza dacă femeia este localnică sau provine din altă zonă.
Purtătorul de cuvânt al Parchetului Tribunalului Braşov, Monica Munteanu, a declarat că procurorii braşoveni au primit o cerere de comisie rogatorie din partea autorităţilor austriece pentru a li se acorda asistenţă judiciară în acest caz, în care este suspectat un cetăţean austriac. "Am înţeles că autorul ar fi cetăţean austriac. Noi doar le acordăm asistenţă judiciară în acest dosar, nu îl instrumentăm, de aceea nu putem da date din dosar", a declarat Monica Munteanu.

Comentarii

Ultimă oră