Sari la conținut
-alain-delon-se-gandeste-sa-se-sinucida

Actorul francez Alain Delon, în vârstă de 77 de ani,  a mărturisit recent că în ultimii ani s-a gândit de mai multe ori la sinucidere, atât din cauza bolii, dar şi a divorţului, relatează publicaţia Obsession, citat de gandul, info.

Starea de spirit a artistului  s-a degradat treptat încă din anul 2004, când a fost spitalizat din cauza aritmiei cardiace.

„O parte din mine, cea care a fost întotdeauna mai sensibilă, suferă: inima”, a spus acesta făcând referire la boala de care suferă. „Este vorba despre un ansamblu de lucruri. O anumită oboseală, trecerea timpului, prietenii pierduţi, vârsta pe care o am, dispersarea familiei...”, şi-a motivat el tristeţea.

În plus, Alain Delon a arătat că despărţirea de soţia lui Rosalie, cea împreună cu care are doi copii, a reprezentat un moment extrem de dificil în viaţa lui.

„Această ruptură m-a zdrobit (...)”, a mărturisit actorul. „Ideea că pot petrece doar un weekend din două cu copiii mei, mă omoară! (...) Deci, nu Îl voi lăsa pe Dumnezeu să aleagă ziua morţii mele”, a mai spus el.

Comentarii

Ultimă oră