Sari la conținut
serban-todorica-constantin-la-brasovul-tau

Problemele României în gestionarea deşeurilor sunt cunoscute atât de autorităţi, cât şi de fiecare dintre noi. Rolul pe care îl avem în rezolvarea acestor probleme, preluarea responsabilităţii în domeniul mediului şi Sistemele de Management Integrat al Deşeurilor sunt câteva subiecte pe care le-am abordat într-un interviu cu Șerban Todorică Constantin, Vicepreședinte al Consiliului Județean Brașov.

La emisiunea Brașovul Tău, vicepreședintele Consiliului Județean Brașov ( și fost primar al localității Prejmer timp de 20 de ani) Șerban Tudorică a venit cu mai multe precizări în legătură cu acest proiect.


“Ca vicepreședinte al Consiliului Județean, susțin și voi susține întotdeauna proiectele majore, care aduc plusvaloare și sunt de natură a crește standardul de viață al locuitorilor județului în care trăim.


P.S. Așa cum știți, locuiesc în Prejmer împreună cu familia. Am rude și prieteni aici. Iubesc această comună și îmi pasă de întreaga noastră comunitate. Credeți că dacă aș fi avut vreun dubiu legat de impactul acestui proiect l-aș mai fi susținut?” Șerban Todorică Constantin, Vicepreședinte al Consiliului Județean Brașov.

Emisiunea aici:

Comentarii

Ultimă oră