Sari la conținut
primarul-brasovului-allen-coliban-la-mix-actual

Au rămas în urmă lunile de miere ale noii administrații a orașului și noul primar are de înfruntat probleme vechi care, ce să vezi, nu se rezolvă peste noapte. Pe cât sunt de mari așteptările, pe atât e de mică răbdarea oamenilor. Scandalul parcărilor - rezidențiale ori ba - blocajele în trafic- iar traficul încă nu e la nivelul la care “poate“ Brașovul, pentru că telemunca și școala online îl fac suportabil și chiar lejer deseori - mirosurile care mai dau năvală peste brașovenii care sperau la timpuri mai înmiresmate.... au fost primele “zvâcniri” care au alimentat gurile rele. Podul de la Fartec are termen de grație încă un an pentru a se finaliza, pentru că un contract reziliat ar muta cam tot pe acolo termenul la care s-ar putea amorsa alte lucrări, cu un alt constructor. Drumul Gorița este istorie, dar un alt drum forestier se va croi- într-o zonă mai puțin “fierbinte”, pentru a nu pierde banii europeni care ar permite amenajarea a încă 4 drumuri forestiere. Asta până când, umăr la umăr, primarul din Brașov și primarul din Predeal vor face din zona de păduri vecine un parc natural pe măsura zonei în care trăim. Și poate, în Parlament, colegii lui Allen Coliban vor declara intangibile niște păduri cu statut încă incert în România.


E mult de muncit la Primărie, pentru că în februarie-martie trebuie finalizate documentațiile pentru proiectele europene legate de Spitalul Regional- primarul spune că pregătește aici o surpriză frumoasă! - Calea Verde sau amenajarea zonei Rulmentul. Dezvoltatorii imobiliari vor fi chemati la adunare pentru a redefini cumva normalitatea în acest domeniu.

Cum vor răspunde, însă?


Care e starea de spirit a oamenilor din Primărie? În ce fel i-a afectat schimbarea edilului-șef?


Și ce înseamnă, din punct de vedere politic, pentru Allen Coliban câștigarea municipiului Brașov și apoi scorul generos de la parlamentare?


Despre toate acestea și altele peste, cu primarul Brașovului, Allen Coliban, la Mix Actual.

Emisiunea aici:

Comentarii

Ultimă oră