Sari la conținut
comisarul-sef-sorin-susanu-la-mix-actual

A supărat rău băncile, care i-au jurat răzbunare, atunci când a îndrăznit să demaște clauzele lor abuzive. Companiile de gaz si electricitate, ori de telefonie mobilă. A supărat Coca Cola și Farmacia Catena. A deranjat taximetriștii din gară și Poliția. A făcut sute de descinderi în piețe și magazine. A amendat grădinițe și a închis locuri de joacă. Nici Oktoberfest nu a scăpat. Restaurante celebre au căzut ca popicele la control și multe au fost închise până când și-au remediat deficiențele: ARO, Împăratul romanilor, Roata Norocului, Cotul Donului, Cabana Postăvaru, Cabana Junilor, “Libanezul” din AFI ...

Nimeni nu a fost bucuros, mai toți s-au simțit ținte și mulți au întrebat : Ce aveți cu noi? Cine v-a trimis? Pentru că, dacă există cutuma că “e imposibil să nu găsești ceva în neregulă, când vii în control”, există și suspiciunea că orice control este, cumva, o răzbunare. Dar... s-au conformat.

Până la urmă e vorba de sănătatea și de viața oamenilor. Iar dacă vedem imagini cu mizerie în bucătărie ori cu carne alterată în frigider- fie ea și a “angajaților”!!- nu prea mai e loc de întors. Pentru că în multe locații de fițe, pe afară-i vopsit gardul, înăuntru-i leopardul... Iar oamenii care mănâncă liniștiți- și scump!!- la mese, nu știu cum arată bucătăria sau frigiderele și cămara. Până acum, majoritatea cazurilor care au ajuns în instanță au dat câștig de cauză oamenilor lui Sorin Susanu- 84%. Ce se întâmplă acum însă, nu s-a mai întâmplat în cei 8 ani!


“Capul lui Susanu vrem!”- așa traduce comisarul-șef al ANPC regiunea Centru, Sorin Susanu, corul “userist” stârnit de controlul pe care a îndrăznit să-l facă în inima Breslei Cârciumarilor. De ce “userist”, musai? Au cârciumile culoare politică?! Merită o cârciumă mică, fie ea “perlă culinară”, un război atât de mare? Fostul candidat la Primărie spune că a fost amenințat fățiș cu “linșajul” online ( așa cum au fost amenințați și jurnaliști!) exact după modelul cunoscut deja al “atacului în haită”, cu o armată de conturi false, pregătite de război. A funcționat brici în campanie. A funcționat și pe alte teme. În fruntea atacurilor s-au poziționat oameni foarte apropiați actualului primar: partenera acestuia și consilierul de imagine. De ce, oare?? Au făcut-o personal? Cât de “personal” o poți face din aceste poziții?!


Prefectul i-a adunat la aceeași masa pe “cârciumari” și pe reprezentanții ANSVSA și ANPC. Doar că... a țipat HORECA: “cârciumarii” în cauză nu ne reprezintă, sunt mai puțin de 2% dintre noi.!! Iar culmea este că, nici măcar cei de la aceeași masă nu s-au plâns de vreun control abuziv din partea lui Sorin Susanu.... Deci?


Ce urmează?


Pică Sorin Susanu? Se conformează cei în abatere? Continuă linșajul pe FB? Vor fi și alte victime?

Comisarul șef Sorin Susanu, la MIX Actual

Emisiunea aici:


<iframe width="688" height="516" src="https://www.youtube.com/embed/Qw65WdeZJTY" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

Comentarii

Ultimă oră