Sari la conținut
adrian-diaconescu-dodo-la-mix-actual

V-ați întrebat vreodată câte obiceiuri nesănătoase aveți la volan? De la poziția mâinilor (nu, 10 fără 10 nu mai e demult valabil, la autoturismele cu airbag-uri, adevărate bombe, în cazul unui impact frontal!), la felul în care folosiți ambreiajul, cum parcați, cum turați, cum semnalizați? Unele dintre ele duc la incidente și amenzi, altele ne pun viața în pericol! Există o școală de după școala de șoferi, care ne ajută să scăpăm de năravuri și să învățăm bine ceea ce facem greșit. Cu un circuit splendid, la Prejmer, unde cursanții se pot desfășura în voie.


www.condusdefensiv.ro Cunoașterea limitelor mașinii. Derapaje controlate și frânări. Simulare răsturnare și evacuarea dintr-o mașină răsturnată. Simulare impact frontal și impactul centurii de siguranță. De ce? Pentru că atunci când simți șocurile pe pielea proprie, altfel înveți.Safe Driving School- un concept vechi de 50 de ani, importat din SUA, care ne învață să fim cei mai buni șoferi, fără să riscăm. Conducere defensivă. Ce înseamnă de fapt această conducere defensivă?


O școala de șoferi... altfel. Sau, un curs cu achiziții valoroase, pe lângă ceea ce oferă școala clasică.


Cât de important este să facem acele ore de legislație, de teorie, de care fuge multă lume, încercând să scape “mai ieftin”? Cât de scump este, de fapt, să faci o școală ieftină? Ce înseamnă orele de prim ajutor?


Ce înseamnă conducere ecologică și economică- că ne pasă cât scoatem din buzunar pentru combustibil, nu? Ei bine, dacă e economică este și ecologică!


În țara cu cel mai mare număr de accidente și cele mai periculoase șosele din Uniunea Europeană, conducerea defensivă- învățată fie la școala de șoferi, fie mai târziu, la orice vârstă- cel mai vârstnic cursant are 72 de ani- cu cei mai buni instructori, este o necesitate pe care nu o putem contesta.


Adrian Diaconescu- Dodo- este unul dintre trainerii Safe Driving School. Este atât de pasionat de ceea ce face încât îți vine a te duce la școală imediat ce l-ai ascultat. Să înveți și tu. Și să o faci bine!


Dodo, la Mix Actual.

Emisiunea aici:

Comentarii

Ultimă oră